Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 37 gevonden artikelen
 
 
  The effect of high pressure carbon dioxide on the inactivation kinetics and structural alteration of phenylalanine ammonia-lyase from Chinese water chestnut: An investigation using multi-spectroscopy and molecular docking methods
 
 
Titel: The effect of high pressure carbon dioxide on the inactivation kinetics and structural alteration of phenylalanine ammonia-lyase from Chinese water chestnut: An investigation using multi-spectroscopy and molecular docking methods
Auteur: Li, Jiaxing
Zhu, Lijuan
Murtaza, Ayesha
Iqbal, Aamir
Zhang, Jiao
Xu, Xiaoyun
Pan, Siyi
Hu, Wanfeng
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland