Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation and controlled release of α-tocopherol by complex coacervation between pea protein and tragacanth gum: A comparative study with arabic and tara gums
 
 
Titel: Microencapsulation and controlled release of α-tocopherol by complex coacervation between pea protein and tragacanth gum: A comparative study with arabic and tara gums
Auteur: Carpentier, Jérémy
Conforto, Egle
Chaigneau, Carine
Vendeville, Jean-Eudes
Maugard, Thierry
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland