Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 61 gevonden artikelen
 
 
  A novel glycoprotein emulsion using high-denatured peanut protein and sesbania gum via cold plasma for encapsulation of β-carotene
 
 
Titel: A novel glycoprotein emulsion using high-denatured peanut protein and sesbania gum via cold plasma for encapsulation of β-carotene
Auteur: Yu, Jiao-jiao
Zhang, Yi-fu
Yan, Jin
Li, Shu-hong
Chen, Ye
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 74 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland