Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of twin-xuscrew extrusion combined with cold plasma on multi-scale structure, physicochemical properties, and digestibility of potato starches
 
 
Titel: Effect of twin-xuscrew extrusion combined with cold plasma on multi-scale structure, physicochemical properties, and digestibility of potato starches
Auteur: Sun, Xiangxiang
Sun, Zhuangzhuang
Guo, Yu
Zhao, Jiangyan
Zhao, Jian
Ge, Xiangzhen
Shen, Huishan
Zhang, Qian
Yan, Wenjie
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 74 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland