Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Sourdough “ciabatta” bread enriched with powdered insects: Physicochemical, microbiological, and simulated intestinal digesta functional properties
 
 
Titel: Sourdough “ciabatta” bread enriched with powdered insects: Physicochemical, microbiological, and simulated intestinal digesta functional properties
Auteur: Gaglio, Raimondo
Barbera, Marcella
Tesoriere, Luisa
Osimani, Andrea
Busetta, Gabriele
Matraxia, Michele
Attanzio, Alessandro
Restivo, Ignazio
Aquilanti, Lucia
Settanni, Luca
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 72 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland