Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Sensory design in food 3D printing – Structuring, texture modulation, taste localization, and thermal stabilization
 
 
Titel: Sensory design in food 3D printing – Structuring, texture modulation, taste localization, and thermal stabilization
Auteur: Fahmy, Ahmed Raouf
Amann, Laura Sophie
Dunkel, Andreas
Frank, Oliver
Dawid, Corinna
Hofmann, Thomas
Becker, Thomas
Jekle, Mario
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 72 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland