Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Hydrodynamic cavitation: Process opportunities for ice-cream formulations
 
 
Titel: Hydrodynamic cavitation: Process opportunities for ice-cream formulations
Auteur: Sim, Jae Young
Enteshari, Maryam
Rathnakumar, Kaavya
Martínez-Monteagudo, Sergio I.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland