Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Influence of heat treatment on lipid oxidation and glutathione peroxidase activity in chicken and duck meat
 
 
Titel: Influence of heat treatment on lipid oxidation and glutathione peroxidase activity in chicken and duck meat
Auteur: Hoac, Tien
Daun, Charlotte
Trafikowska, Ursula
Zackrisson, Josefin
Åkesson, Björn
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 7 (2006) nr. 1-2 pagina's 6 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland