Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Influence of a gel microstructure as modified by gelatin concentration on Listeria innocua growth
 
 
Titel: Influence of a gel microstructure as modified by gelatin concentration on Listeria innocua growth
Auteur: Antwi, M.
Geeraerd, A.H.
Vereecken, K.M.
Jenné, R.
Bernaerts, K.
Van Impe, J.F.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 7 (2006) nr. 1-2 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland