Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The effect of electro-hydrodynamic shockwaves on the quality of striploin and brisket beef muscles during long-term storage
 
 
Titel: The effect of electro-hydrodynamic shockwaves on the quality of striploin and brisket beef muscles during long-term storage
Auteur: McDonnell, Ciara K.
Fitzgerald, Adam G.
Burt, Paul
Hughes, Joanne
Mellor, Glen E.
Barlow, Robert S.
Sikes, Anita L.
Li, Yutao
Tobin, Aarti B.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland