Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Combined ultrasound and heat pretreatment improve the enzymatic hydrolysis of clam (Aloididae aloidi) and the flavor of hydrolysates
 
 
Titel: Combined ultrasound and heat pretreatment improve the enzymatic hydrolysis of clam (Aloididae aloidi) and the flavor of hydrolysates
Auteur: Li, Xuepeng
Liu, Yanwei
Wang, YuanYuan
Wang, Jinxiang
Xu, Yongxia
Yi, Shumin
Zhu, Wenhui
Mi, Hongbo
Li, Tingting
Li, Jianrong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland