Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of innovative pre-treatments on the mitigation of acrylamide formation in potato chips
 
 
Titel: Effect of innovative pre-treatments on the mitigation of acrylamide formation in potato chips
Auteur: Schouten, Maria Alessia
Genovese, Jessica
Tappi, Silvia
Di Francesco, Alessandra
Baraldi, Elena
Cortese, Manuela
Caprioli, Giovanni
Angeloni, Simone
Vittori, Sauro
Rocculi, Pietro
Romani, Santina
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 64 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland