Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effect of different cooking methods on the physicochemical and sensory characteristics of high pressure processed marinated pork chops
 
 
Titel: Comparative effect of different cooking methods on the physicochemical and sensory characteristics of high pressure processed marinated pork chops
Auteur: O'Neill, Ciara M.
Cruz-Romero, Malco C.
Duffy, Geraldine
Kerry, Joe P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's 19-27
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland