Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Mobilization of phenolic antioxidants from defatted soybean powders by Lentinus edodes during solid-state bioprocessing 1 1 As solid-state growth by filamentous fungi actually does not have an anaerobic phase typical of yeast and bacterial fermentation, we have started to refer to such aerobic fungal growth as solid-state processing or solid-state growth. is associated with enhanced production of laccase
 
 
Titel: Mobilization of phenolic antioxidants from defatted soybean powders by Lentinus edodes during solid-state bioprocessing 1 1 As solid-state growth by filamentous fungi actually does not have an anaerobic phase typical of yeast and bacterial fermentation, we have started to refer to such aerobic fungal growth as solid-state processing or solid-state growth. is associated with enhanced production of laccase
Auteur: McCue, Patrick
Horii, Akiyo
Shetty, Kalidas
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland