Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The potential of phytopreservatives and nisin to control microbial spoilage of minimally processed fruit yogurts
 
 
Titel: The potential of phytopreservatives and nisin to control microbial spoilage of minimally processed fruit yogurts
Auteur: Penney, Victoria
Henderson, Gemma
Blum, Carolyn
Johnson-Green, Perry
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 5 (2004) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland