Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Microwave-assisted pasteurization of beverages (tamarind and green) and their quality during refrigerated storage
 
 
Titel: Microwave-assisted pasteurization of beverages (tamarind and green) and their quality during refrigerated storage
Auteur: González-Monroy, Arnold David
Rodríguez-Hernández, Gabriela
Ozuna, César
Sosa-Morales, María Elena
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's 51-57
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland