Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Influence of compositional characteristics and high pressure processing on the volatile fraction of Iberian dry-cured ham after prolonged refrigerated storage
 
 
Titel: Influence of compositional characteristics and high pressure processing on the volatile fraction of Iberian dry-cured ham after prolonged refrigerated storage
Auteur: Martínez-Onandi, Nerea
Rivas-Cañedo, Ana
Picon, Antonia
Nuñez, Manuel
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 49 () nr. C pagina's 127-135
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland