Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effects of e-beam irradiation on amino acids, fatty acids, and volatiles of smoked duck meat during storage
 
 
Titel: Effects of e-beam irradiation on amino acids, fatty acids, and volatiles of smoked duck meat during storage
Auteur: Jo, Yunhee
An, Kyung-A
Arshad, Muhammad Sajid
Kwon, Joong-Ho
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 47 (2018) nr. C pagina's 101-109
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland