Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Selected case studies presenting advanced methodologies to study food and chemical industry materials: From the structural characterization of raw materials to the multisensory integration of food
 
 
Titel: Selected case studies presenting advanced methodologies to study food and chemical industry materials: From the structural characterization of raw materials to the multisensory integration of food
Auteur: Deuscher, Zoe
Bonny, Jean-Marie
Boué, François
Cheynier, Véronique
Clerjon, Sylvie
Devaux, Marie-Françoise
Meneghel, Julie
Guillon, Fabienne
Jamme, Frédéric
Le Feunteun, Steven
Passot, Stéphanie
Réfrégiers, Matthieu
Rogniaux, Hélène
Ropartz, David
Thévenot, Jonathan
Vallverdu-Queralt, Anna
Canon, Francis
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 46 (2018) nr. C pagina's 29-40
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland