Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 53 gevonden artikelen
 
 
  The effect of non-thermal plasma on the lipid oxidation and microbiological quality of sushi
 
 
Titel: The effect of non-thermal plasma on the lipid oxidation and microbiological quality of sushi
Auteur: Kulawik, Piotr
Alvarez, Carlos
Cullen, Patrick J.
Aznar-Roca, Ramon
Mullen, Anne Maria
Tiwari, Brijesh
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 412-417
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland