Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Application of high pressure processing for prevention of greenish-gray yolks and improvement of safety and shelf-life of hard-cooked peeled eggs
 
 
Titel: Application of high pressure processing for prevention of greenish-gray yolks and improvement of safety and shelf-life of hard-cooked peeled eggs
Auteur: Shahbaz, Hafiz Muhammad
Jeong, Bora
Kim, Jeong Un
Ha, Namho
Lee, Hyunah
Ha, Sang-Do
Park, Jiyong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 10-17
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland