Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 53 gevonden artikelen
 
 
  An investigation of high intensity ultrasonication and chemical immersion treatments on Campylobacter jejuni and spoilage bacteria in chicken
 
 
Titel: An investigation of high intensity ultrasonication and chemical immersion treatments on Campylobacter jejuni and spoilage bacteria in chicken
Auteur: Kassem, Ahmed
Meade, Joseph
McGill, Kevina
Walsh, Ciara
Gibbons, James
Lyng, James
Whyte, Paul
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 298-305
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland