Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of chocolate 3D printing by correlating thermal and flow properties with 3D structure modeling
 
 
Titel: Optimization of chocolate 3D printing by correlating thermal and flow properties with 3D structure modeling
Auteur: Mantihal, Sylvester
Prakash, Sangeeta
Godoi, Fernanda Condi
Bhandari, Bhesh
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 44 (2017) nr. C pagina's 21-29
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland