Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life extension and quality retention in fresh-cut carrots coated with pectin
 
 
Titel: Shelf-life extension and quality retention in fresh-cut carrots coated with pectin
Auteur: Ranjitha, K.
Sudhakar Rao, D.V.
Shivashankara, K.S.
Oberoi, Harinder Singh
Roy, Tapas Kumar
Bharathamma, H.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 42 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland