Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 49 gevonden artikelen
 
 
  A new approach to microwave food research: Analyzing the electromagnetic response of basic amino acids
 
 
Titel: A new approach to microwave food research: Analyzing the electromagnetic response of basic amino acids
Auteur: Meng, Chen
Da-ming, Fan
Lue-lue, Huang
Yi-shu, Gao
Jian-lian, Huang
Jian-xin, Zhao
Hao, Zhang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 41 (2017) nr. C pagina's 100-108
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland