Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effects of microwaves, hot air and freeze-drying on the phenolic compounds, antioxidant capacity, enzyme activity and microstructure of cacao pod husks (Theobroma cacao L.)
 
 
Titel: Effects of microwaves, hot air and freeze-drying on the phenolic compounds, antioxidant capacity, enzyme activity and microstructure of cacao pod husks (Theobroma cacao L.)
Auteur: Valadez-Carmona, Lourdes
Plazola-Jacinto, Carla Patricia
Hernández-Ortega, Marcela
Hernández-Navarro, María Dolores
Villarreal, Francisco
Necoechea-Mondragón, Hugo
Ortiz-Moreno, Alicia
Ceballos-Reyes, Guillermo
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 41 (2017) nr. C pagina's 378-386
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland