Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing on physicochemical and microbiological properties of marinated beef with reduced sodium content
 
 
Titel: Effect of high pressure processing on physicochemical and microbiological properties of marinated beef with reduced sodium content
Auteur: Rodrigues, Isabela
Trindade, Marco Antonio
Caramit, Franciele Roberto
Candoğan, Kezban
Pokhrel, Prashant Raj
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 38 (2016) nr. PB pagina's 328-333
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland