Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effect of infrared heating on degradation kinetics of key lime juice physicochemical properties
 
 
Titel: Effect of infrared heating on degradation kinetics of key lime juice physicochemical properties
Auteur: Aghajanzadeh, Sara
Kashaninejad, Mahdi
Ziaiifar, Aman Mohammad
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 38 (2016) nr. PA pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland