Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Recommendations guidelines on the key information to be reported in studies of application of PEF technology in food and biotechnological processes
 
 
Titel: Recommendations guidelines on the key information to be reported in studies of application of PEF technology in food and biotechnological processes
Auteur: Raso, J.
Frey, W.
Ferrari, G.
Pataro, G.
Knorr, D.
Teissie, J.
Miklavčič, D.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 37 (2016) nr. PC pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland