Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical and microstructural assessment of minimally processed peaches subjected to high-pressure processing: Implications on the freshness condition
 
 
Titel: Biochemical and microstructural assessment of minimally processed peaches subjected to high-pressure processing: Implications on the freshness condition
Auteur: Denoya, G.I.
Nanni, M.S.
Apóstolo, N.M.
Vaudagna, S.R.
Polenta, G.A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 36 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland