Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processing
 
 
Titel: Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processing
Auteur: Cando, D.
BorderĂ­as, A.J.
Moreno, H.M.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 36 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland