Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure on cooking losses and functional properties of reduced-fat and reduced-salt pork sausage emulsions
 
 
Titel: Effect of high pressure on cooking losses and functional properties of reduced-fat and reduced-salt pork sausage emulsions
Auteur: Yang, Huijuan
Han, Minyi
Wang, Xia
Han, Yanqing
Wu, Juqing
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 29 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland