Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high hydrostatic pressure on the viability of Streptococcus thermophilus bacteriophages isolated from cheese
 
 
Titel: Effect of high hydrostatic pressure on the viability of Streptococcus thermophilus bacteriophages isolated from cheese
Auteur: Zhang, Liang
Qu, Mingchun
Yao, Jia
Wang, Pan
Liao, Xiaojun
Hu, Xiaosong
Chen, Fang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 29 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland