Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of microwave treatment with immersion of fruit in water to control brown rot in stone fruit
 
 
Titel: Improvement of microwave treatment with immersion of fruit in water to control brown rot in stone fruit
Auteur: Sisquella, María
Picouet, Pierre
Viñas, Inmaculada
Teixidó, Neus
Segarra, Joan
Usall, Josep
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 26 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland