Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus brevis-based bioingredient and bran on microbiological, physico-chemical and textural quality of yeast-leavened bread during storage
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus brevis-based bioingredient and bran on microbiological, physico-chemical and textural quality of yeast-leavened bread during storage
Auteur: Valerio, Francesca
Di Biase, Mariaelena
Caputo, Leonardo
Creanza, Teresa M.
Ancona, Nicola
Visconti, Angelo
Lavermicocca, Paola
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 25 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland