Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Anti-browning and barrier properties of edible coatings prepared with electrospraying
 
 
Titel: Anti-browning and barrier properties of edible coatings prepared with electrospraying
Auteur: Khan, Muhammad Kashif Iqbal
Cakmak, Hulya
Tavman, Şebnem
Schutyser, Maarten
Schroёn, Karin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 25 (2014) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland