Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing the tissue of apple air-dried and osmo-air-dried rings by X-CT and OCT and relationship with ring crispness and fruit maturity at harvest measured by TRS
 
 
Titel: Characterizing the tissue of apple air-dried and osmo-air-dried rings by X-CT and OCT and relationship with ring crispness and fruit maturity at harvest measured by TRS
Auteur: Rizzolo, Anna
Vanoli, Maristella
Cortellino, Giovanna
Spinelli, Lorenzo
Contini, Davide
Herremans, Els
Bongaers, Evi
Nemeth, Alexandra
Leitner, Michael
Verboven, Pieter
Nicolaï, Bart M.
Torricelli, Alessandro
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 24 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland