Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Non-destructive prediction of salt contents and water activity of porcine meat slices by hyperspectral imaging in a salting process
 
 
Titel: Non-destructive prediction of salt contents and water activity of porcine meat slices by hyperspectral imaging in a salting process
Auteur: Liu, Dan
Qu, Jiahuan
Sun, Da-Wen
Pu, Hongbin
Zeng, Xin-An
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 20 (2013) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland