Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Comparing thermal and high pressure processing of carrots at different processing intensities by headspace fingerprinting
 
 
Titel: Comparing thermal and high pressure processing of carrots at different processing intensities by headspace fingerprinting
Auteur: Vervoort, Liesbeth
Grauwet, Tara
Njoroge, Daniel M.
Van der Plancken, Iesel
Matser, Ariette
Hendrickx, Marc
Van Loey, Ann
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 18 (2013) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland