Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure–texture relationships of aerated sugar gels: Novel measurement techniques for analysis and control
 
 
Titel: Microstructure–texture relationships of aerated sugar gels: Novel measurement techniques for analysis and control
Auteur: Herremans, Els
Bongaers, Evi
Estrade, Pascal
Gondek, Ewa
Hertog, Maarten
Jakubczyk, Ewa
Nguyen Do Trong, Nghia
Rizzolo, Anna
Saeys, Wouter
Spinelli, Lorenzo
Torricelli, Alessandro
Vanoli, Maristella
Verboven, Pieter
Nicolaï, Bart
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 18 (2013) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland