Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing of dry-cured ham: Ultrastructural and molecular changes affecting sodium and water dynamics
 
 
Titel: High pressure processing of dry-cured ham: Ultrastructural and molecular changes affecting sodium and water dynamics
Auteur: Picouet, Pierre A.
Sala, Xavier
Garcia-Gil, NĂºria
Nolis, Pau
Colleo, Maddalena
Parella, Teodor
Arnau, Jacint
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 16 (2012) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland