Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 55 gevonden artikelen
 
 
  High pressure pasteurization of apple pieces in syrup: Microbiological shelf-life and quality evolution during refrigerated storage
 
 
Titel: High pressure pasteurization of apple pieces in syrup: Microbiological shelf-life and quality evolution during refrigerated storage
Auteur: Vercammen, Anne
Vanoirbeek, Kristof G.A.
Lemmens, Lien
Lurquin, Ine
Hendrickx, Marc E.G.
Michiels, Chris W.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 16 (2012) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland