Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Browning inhibition and quality preservation of fresh-cut romaine lettuce exposed to high intensity light
 
 
Titel: Browning inhibition and quality preservation of fresh-cut romaine lettuce exposed to high intensity light
Auteur: Zhan, Lijuan
Li, Yu
Hu, Jinqiang
Pang, Lingyun
Fan, Huiping
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 14 (2012) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland