Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high hydrostatic pressure (HHP) processing on physicochemical properties, bioactive compounds and shelf-life of pomegranate juice
 
 
Titel: Effect of high hydrostatic pressure (HHP) processing on physicochemical properties, bioactive compounds and shelf-life of pomegranate juice
Auteur: Varela-Santos, Elizabeth
Ochoa-Martinez, Araceli
Tabilo-Munizaga, Gipsy
Reyes, Juan E.
Pérez-Won, Mario
Briones-Labarca, Vilbett
Morales-Castro, Juliana
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 13 (2012) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland