Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effects of High Pressure–Low Temperature treatment on freezing behavior, sensorial properties and air cell distribution in sugar rich dairy based frozen food foam and emulsions
 
 
Titel: Effects of High Pressure–Low Temperature treatment on freezing behavior, sensorial properties and air cell distribution in sugar rich dairy based frozen food foam and emulsions
Auteur: Volkert, Marcus
Puaud, Max
Wille, Hans-Jürgen
Knorr, Dietrich
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 13 (2012) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland