Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Properties of yeast free bread produced by supercritical fluid extrusion (SCFX) and vacuum baking
 
 
Titel: Properties of yeast free bread produced by supercritical fluid extrusion (SCFX) and vacuum baking
Auteur: Ruttarattanamongkol, Khanitta
Wagner, Michael Emil
Rizvi, Syed S.H.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland