Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Processing of phosphocasein dispersions by dynamic high pressure: Effects on the dispersion physico-chemical characteristics and the binding of α-tocopherol acetate to casein micelles
 
 
Titel: Processing of phosphocasein dispersions by dynamic high pressure: Effects on the dispersion physico-chemical characteristics and the binding of α-tocopherol acetate to casein micelles
Auteur: Chevalier-Lucia, Dominique
Blayo, Claire
Gràcia-Julià, Alvar
Picart-Palmade, Laëtitia
Dumay, Eliane
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland