Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 32 gevonden artikelen
 
 
  The effect of freezing compared with chilling on selected physico-chemical and sensory properties of sous vide cooked carrots
 
 
Titel: The effect of freezing compared with chilling on selected physico-chemical and sensory properties of sous vide cooked carrots
Auteur: Tansey, Fergal
Gormley, Ronan
Butler, Francis
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland