Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of a pre-cut heat treatment as an alternative to chlorine in minimally processed shredded carrot
 
 
Titel: Evaluation of a pre-cut heat treatment as an alternative to chlorine in minimally processed shredded carrot
Auteur: Alegria, Carla
Pinheiro, Joaquina
Gonçalves, Elsa M.
Fernandes, Isabel
Moldão, Margarida
Abreu, Marta
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland