Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Enzyme infusion prior to thermal/high pressure processing of strawberries: Mechanistic insight into firmness evolution
 
 
Titel: Enzyme infusion prior to thermal/high pressure processing of strawberries: Mechanistic insight into firmness evolution
Auteur: Fraeye, Ilse
Knockaert, Griet
Van Buggenhout, Sandy
Duvetter, Thomas
Hendrickx, Marc
Van Loey, Ann
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland